®iarislav a køest CD "Pri prastarom dube"

Praha, èajovna Ve vì¾i 10.2.2011
Setkání se ®iarislavem ve vì¾i.

®iarislav si jako obvykle vybral co nejvyšší místo, návštìvníci museli vyšlapat, podobnì jako v Kokavì, pìknì nahoru po svých. Èajovna je umístìna skuteènì ve vì¾i.

CD pøivezl ®iarislav ještì teplá rovnou z lisovny. Natoèení tohoto CD bylo trochu komplikované, proto¾e nejprve zmizely všechny ji¾ nahrané skladby, potom si bìhem dalšího natáèení nìkdo tak oblíbil ®iarislavovy nástroje, ¾e se od nich nemohl odlouèit. Nakonec si ®iarislav pochroumal záda, co¾ mu paradoxnì poskytlo èas na nahrávání.

Nástrojù bylo na pódiu trochu ménì ne¾ obvykle, ale celý veèer byl stejnì spíš urèený pro zamyšlení. Tomu odpovídaly i diskusní skupinky které se po skonèení vytvoøily. Na zapití pøinesl ®iarislav v demi¾ónu pramenitou vodu, kterou zájemcùm rozléval do dlaní.  

Veèer jako by korespondoval s novým CD, jeho¾ texty mají sílu a písnì hudebnost. Nìkteré písnièky, nebo jejich èásti  bych si dokonce umìl pøedstavit jako relaxaèní hudbu pøi masá¾i. U pøechozích nahrávek to nebylo mo¾né - pacient by spíš vyskoèil a zaèal køepèit kolem lehátka.  

 Miroslav Ešner, 15.2.2011
www.koncovky.cz








èajovna se potom zaplnila podstatnì víc


nejmenší divák






nahoru